Välj en sida

Takläggare Kalmar

GH’s Tak & Entreprenad AB – Takläggare i närheten av Kalmar

GH’s Tak & Entreprenad

Funderar du på att byta ut ditt gamla tak eller har du ett byggprojekt som kräver takläggare? Då har du kommit helt rätt, vi på GH’s Tak & Entreprenad är specialiserade på bland annat tak. Trots att vi är ett relativt nystartat företag så finns här en lång erfarenhet och stor kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Till oss kan du i Kalmar vända dig för att få professionell hjälp av takläggare. När du anlitar oss får du process som präglas av kvalitet och service, vi ser till att du får ett resultat uppfyller dina förväntningar och som håller i längden.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta oss, så bokar vi in ett första möte där vi kollar på jobbet som ska göras och ger dig en offert. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

Välkommen till GH’s Tak & Entreprenad – Takläggare för dig i Kalmar

 

Takläggare

Takläggare

Vi är kunniga takläggare som har mångårig erfarenhet av både olika sorters material och lutningar på tak. Oavsett uppdragets storlek och svårighetsgrad så kan du räkna med att vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Här kan du läsa mer om våra tjänster, vi finns för dig i Kalmar!

Kvalitet

Här får du takläggare som fokuserar på kvalitet och service. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig nöjda med såväl bemötande som resultat. Du som kund kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss, vi lämnar garantier på våra jobb och arbetar med noggrannhet.

Upptagningsområde

Vi GH’s Tak & Entreprenad AB arbetar över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Kalmar. Är du i behov av skickliga och noggranna takläggare i Kalmar? Då är vi det självklara valet för dig! Kontakta oss redan idag, vi ser framemot att få hjälpa dig.

Vill ni veta mer?