Välj en sida

Målare Linköping

GH’s Tak & Entreprenad AB – Dina målare i Linköping

GH’s Tak & Entreprenad

Funderar du på att måla om fasaden? Då har du kommit helt rätt, vi på GH’s Tak & Entreprenad är specialiserade på bland annat måleriarbeten. Trots att vi är ett relativt nystartat företag så finns här en lång erfarenhet och stor kunskap inom branschens olika arbetsområden.

Till oss kan du i Linköping vända dig för att få professionell hjälp av en målare. När du anlitar oss får du process som präglas av kvalitet och service, vi ser till att du får ett resultat uppfyller dina förväntningar och som håller i längden.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta oss, så bokar vi in ett första möte där vi kollar på jobbet som ska göras och ger dig en offert. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

Välkommen till GH’s Tak & Entreprenad – Målare för dig i Linköping

 

Fasadarbeten

Målare

Som målare hjälper vi dig genom hela processen, allt från rådgivning vid färgval till bortplockning och presentation av resultat. Oavsett uppdragets storlek så kan du räkna med att vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Professionella Målare för dig i Linköping!

Kvalitet

Här får du målare som lägger stort fokus på kvalitet och service. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig nöjda med såväl bemötande som resultat. Du som kund kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss, vi lämnar garantier på våra jobb och arbetar med noggrannhet.

Upptagningsområde

Vi GH’s Tak & Entreprenad AB arbetar över ett stort geografiskt område som täcker bland annat Linköping. Är du i behov av skickliga och noggranna målare i Linköping? Då är vi det självklara valet för dig! Kontakta oss redan idag, vi ser framemot att få hjälpa dig.

Vill ni veta mer?